Van plan een kunststof deur te kopen, maar wil je eerst meer weten over de kosten van een kunststof deur? Altijd goed om eerst even te oriƫnteren, echter hangt de prijs van een kunststof deur af van wat voor soort kunststof deur je zoekt. Benieuwd welke soorten kunststof deuren er zijn en wat deze kosten? Lees dan verder. We gaan het je uitleggen en nog beter: je kunt het zelf uitrekenen met een handige rekentool.

Verschillende soorten kunststof deuren

De kosten van een kunststof deur zijn natuurlijk verschillend per bedrijf. Je doet er dus goed aan om eerst goed te kijken bij welke partij je de beste prijs-kwaliteit verhouding hebt. Er zijn verschillende soortenkunststof deuren, elk met hun eigen kostenplaatje. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een voordeur, tuindeur, een openslaande deur, een deur met V-perfect of dubbele kunststof deuren? Erg leidend in wat jouw kunststof deur gaat kosten. Benieuwd naar wat jouw kunststof deur gaat kosten? Reken het uit!

Kunststof deuren prijs berekenen

De prijs berekenen van jouw kunststof deur? Dat kan erg gemakkelijk op de website van HEPRO. De prijs is namelijk afhankelijk van het type kunststof deur, de kleur, de afmeting en of je het zelf wilt monteren of laat monteren. In de handige rekentool van HEPRO kun je al deze factoren invullen om zo tot een prijs op maat te komen.

Kunststof deuren bij HEPRO

Ben je op zoek naar kunststofdeuren tegen een betaalbare prijs? Bij HEPRO vindt je kunststofdeuren van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Vanaf 642,72 euro vindt je al een kunststof deur bij HEPRO. Met meer dan 20 verschillende soorten kunststof deuren zit er altijd een deur tussen die bij jou past. Alle deuren die HEPRO verkoopt voldoen aan de nodige keurmerken, als SKG, KOMO EN VKG. Zo ben je altijd verzekerd van deuren van hoge kwaliteit. Benieuwd? Neem dan een kijkje in ons assortiment en bereken de prijs handig zelf!