Hoe kies je de juiste meubels voor jouw huis?

Hoe kies je de juiste meubels voor jouw huis?

Kijk naar alles wat je huis inricht. Hou je van je collectie of wens je dat je veel kunt veranderen? Als het tijd is om nieuwe meubels te kopen, ook al is het maar één stuk, dan moet je het op de juiste manier doen. De tips in dit artikel helpen je om meer te weten te komen over het kopen van meubels op de juiste manier.

 

Als je je meubels schikt, zorg er dan voor dat je ze niet te dicht bij warmtebronnen plaatst. Dit kan het materiaal beschadigen en de levensduur van deze artikelen verkorten. Vermijd ook het plaatsen van meubels in de buurt van airco’s, want de extreme kou kan een schadelijk effect hebben op het materiaal.

 

Als je nieuwe of gebruikte meubels koopt, zorg er dan voor dat alle lades en kastdeurtjes goed werken voordat je ze koopt. Zorg ervoor dat de kastdeurtjes goed sluiten en gemakkelijk te openen zijn. Test alle lades om er zeker van te zijn dat ze er goed uitkomen en goed sluiten. Als er iets niet werkt, laat het dan eerst repareren voordat je het koopt.

 

Als je overweegt om een enkel meubelstuk te kopen, bedenk dan hoe het in de rest van je interieur past. Het is één ding om een flamingo-tafel te zien staan terwijl je boodschappen doet, maar het is een ander ding om het mee naar huis te nemen en te proberen het te laten werken met alles wat je nog hebt. Denk goed na voordat je koopt.

 

Als je een echt milieuverklaring wilt maken, koop dan meubels die gemaakt zijn van gerecycled hout. Dit bespaart niet alleen bomen, maar vaak zijn de stukken hout ook verkrijgbaar in maten en breedtes die niet mogelijk zijn uit beheerde of jonge bossen. Dit betekent dat je unieke meubels krijgt die net zo goed voor jouw stijl zijn als voor de aarde. Hout wordt vaak gerecycled van oude gebouwen en structuren, restanten van historische houtkapperiodes, afval van stortplaatsen en zelfs gepensioneerde bomen uit de boomgaard.

 

Neem een draai aan die relax fauteuil voordat je het koopt en breng het mee naar huis. Als je dit niet doet, kan het gebeuren dat het niet werkt. Het kan zijn dat je dit meubilair niet kunt laten vervangen.

 

Tenzij je gaat voor een eclectische look, stijl je meubels dan hetzelfde. Het kan zijn dat je niet al je huiskamermeubels tegelijk koopt, of dat je een meubelstuk moet vervangen. Als je dat wel doet, zorg er dan voor dat je een nieuw meubelstuk kiest dat niet alleen de andere meubels accentueert, maar ook complimenteert.

 

Als je meubels nodig hebt en geld wilt besparen, overweeg dan om te gaan winkelen in magazijnwinkels. De meeste van deze winkels vragen wel lidmaatschapsgeld, maar het geld dat je bespaart, betaalt steeds weer opnieuw. Deze winkels hebben kwaliteitsmeubilair voor een fractie van de prijs van een meubelzaak.

 

Vraag rond om een meubelmagazijn te lokaliseren, waar het personeel een commissie krijgt op basis van wat ze verkopen. Vaak hebben deze mensen de mogelijkheid om je betere deals te geven om je aan te moedigen een verkoop af te ronden. Ze kunnen bijvoorbeeld twee stukken aan elkaar koppelen en je een bepaald percentage korting geven als je ze allebei krijgt.

 

Kies de juiste stof voor de locatie en het gebruik van je meubels. Als een meubelstuk veel gebruik en verkeer gaat maken, koop dan geen dure of delicate stof, want dan vervang je het eerder dan je wilt. Bewaar deze stukken voor minder gebruikte kamers die voor gasten of voorstellingen zijn.

 

Nu je weet wat je doet, is het tijd om er op uit te gaan en het te doen. Zoek uit welke prijs je wilt uitgeven, welk ontwerp je wilt en wat voor kwaliteit je wilt. Zet alle bovenstaande adviezen bij elkaar en verjong de inrichting van je huis vandaag nog!

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een tweedehands pallettruck?

Je hebt een bedrijf en je wilt graag je interne logistiek bevorderen. Een heftruck is erg duur, dus je bent opzoek naar alternatieven en komt bij een tweedehands pallettruck uit. Hoewel een pallettruck aanzienlijk goedkoper is, moet je wel op een aantal factoren letten bij de aanschaf hiervan. Bij de aanschaf van een gebruikt model dien je extra goed te controleren of alles in orde is. Hoe je dit doet vertel ik je in dit artikel. Lees nu verder en ontdek!

Waarvoor ga je de pallettruck gebruiken?

Allereerst is het goed om precies vast te stellen waarvoor je de pallettruck in gebruik gaat nemen. Hiermee kijk je naar dingen als de intensiviteit waarmee je de truck gaat gebruiken, welke ruimte je deze in gaat gebruiken, of je deze enkel voor transport op de grond gaat gebruiken of dat je ook de hoogte in wil en het gewicht van de spullen die je wilt verplaatsen. Daarnaast dien je ook goed te kijken naar de afmetingen van de truck en de doorrijhoogtes en gangbreedtes van je magazijn of werkplaats.

Inspecteer de pallettruck

Behandel de pallettruck net zoals je dit doet wanneer je een auto gaat kopen. Maak een proefritje met de pompwagen en kijk met kritisch oog naar de werking van het apparaat. Loopt de motor bijvoorbeeld goed? Kijk ook goed of de vork geen scheuren bevat en of de remmen goed functioneren. In het geval van een elektrische palletwagen is het verstandig om te kijken of de garantie op de accu nog geldig is.

Kijk naar de onderhoudshistorie

Ondanks dat de pompwagen er in eerste instantie zeer goed uit kan zien, kan er van alles aan de hand zijn met de truck. Om zeker te weten dat de tweedehands pallettruck goed is onderhouden raadpleeg je de onderhoudshistorie. Hier kun je precies zien hoe de pallettruck is onderhouden en wat de huidige staat is van de truck.

Plinten leggen? Zo doe je dat

Wanneer je eenmaal die mooie vloer in je woning hebt liggen, wil je deze ook mooi afwerken. Dit doe je met plinten. Een mooie plintafwerking zorgt ervoor dat de vloer nog beter tot zijn recht komt en beschermt de randen van de vloer tegen eventuele beschadigingen. Wist je dat je plinten prima zelf kunt leggen? Lees verder en ontdek hoe je dit doet!

Overzetplinten

Een overzetplint is een plint die niet ligt, maar tegen de muur aanstaat. Dit maakt deze plinten een stuk hoger dan gemiddeld. Om deze te plaatsen bevestig je eerst houten latten tegen de muur, waar je vervolgens de overzetplint op vastschroeft of spijkert. De hoeken van overzetplinten hoef je zelf niet per se te zagen, hier zijn namelijk hulpstukken voor verkrijgbaar.

Plakplinten

Wanneer je snel klaar wilt zijn met het leggen van plinten dan zijn plakplinten wellicht de beste keuze voor jou. Deze liggende plinten kun je op de vloer en tegen de wand aan plakken. Je moet er wel voor zorgen dat de vloer en wand goed schoon zijn op het moment van plakken. De hoeken van plakplinten dien je zelf schuin af te zagen, zodat deze in de hoek tegen elkaar aan komen te liggen.

Clicksysteemplinten

Wanneer je ongelijke muren hebt is het aan te raden om voor clicksysteemplinten te kiezen. Deze bevestig je door gaten te boren in de muur, hier pluggen in te plaatsen en daar de clips aan te bevestigen. Vervolgens kun je de plinten vastmaken met de clips. Je kunt ervoor kiezen om de plinten zelf te zagen voor de hoeken, echter zijn hier ook hulpstukken voor verkrijgbaar.

Massieve plinten

Massieve plinten zijn staande plinten en kunnen geschroefd of gelijmd worden. Het lijmen van de plinten is erg eenvoudig, maar de plinten zijn erg lastig te verwijderen wanneer deze gelijmd zijn. Wanneer je kiest om de plinten te schrijven is de vuistregel om ongeveer elke 30 centimeter een schroef te plaatsen.

Het belang van goede terreinverlichting

Het belang van goede terreinverlichting

Het gebruik maken van LED terreinverlichting zorgt voor een mooie en gelijkmatiger verlichting op je terrein. Het verbeter naast de zichtbaarheid ook de veiligheid en productiviteit van het terrein. Ook kan duurzame LED verlichting zorgen voor besparingen in de energie en onderhoudskosten.

Schaduwwerking is het geheel of gedeeltelijk onderbreken van de zon of kunstlicht door een object. Bij schaduwwerking wordt het licht tijdelijk onderbroken en hierdoor is het zichtveld minimaal. Hierdoor schuilt het gevaar doordat er tijdelijk niet voldoende licht kan worden waargenomen. Dit kan gevaarlijk zijn, omdat de ogen van een mensen altijd enkele seconden moeten wennen aan lichtverschil.

Wanneer er een vrachtwagen op het terrein rijdt is het belangrijk dat niet alleen het terrein goed verlicht is, maar ook dat er min mogelijk schaduwwerking plaatst vind. Hierdoor ziet de chauffeur zo veel mogelijk en zullen er minder schades ontstaan.

Advies op maat

Ieder bedrijf heeft een ander terrein waardoor er andere wensen en behoeften ontstaan voor de terrein verlichting. Belangrijk hierbij is om een gepersonaliseerd plan op te stellen zodat er op de juiste plekken verlichting hangt zodat je ook geen schaduwwerking krijgt. Hiervoor is het handig om een lichtplan op maat samen te laten stellen. Belangrijk is het om te weten bij het maken van een lichtplan is wat voor activiteiten er op het terrein worden uitgevoerd. Daarnaast is het ook goed om te kijken wat de Europese Norm stelt voor het gemiddelde luxniveau, gelijkmatigheid en kleurweergave. Deze norm is vaak algemeen geformuleerd er zijn terreinen die vanwege de veiligheid beter verlicht moeten worden terwijl er op andere terreinen bescheiden verlichting voldoende is. Hiervoor is het belangrijk om een lichtplan op te stellen.

 

 

 

Welke ladder heb je nodig?

Welke ladder heb je nodig?

Werken op hoogte brengt zo z’n risico met zich mee. Om ervoor te zorgen dat het zo veilig mogelijk gebeurd, moeten de ladders veilig zijn. Maar er zijn natuurlijk verschillende ladder die gebruikt worden voor verschillende klussen op verschillende hoogtes. Welke ladder heb jij nodig? Wij geven je graag wat meer informatie over verschillende ladders.

Waarvoor heb jij een ladder nodig?

Voordat je een ladder gaat aanschaffen is het belangrijk om na te denken waarvoor de de ladder gebruikt gaat worden. De hoogte is daarbij erg belangrijk. Heb je een ladder nodig voor de dakgoot schoon te maken dan heb je meestal aan 4 meter genoeg. Ook kun je nog nadenken wat je er in de toekomst mee kunt doen. Misschien kun je de ladder later nog voor andere klussen gebruiken. Denk daar dus eerst goed overna.

Soorten ladders

Tweedelige ladders: deze ladders bestaan uit 2 delen en worden vaak neergezet in een A-vorm. Maar je kunt de ladder uitstrekken tegen de muur zodat deze de dubbele hoogte heeft.

Driedelige ladders: Deze ladder bestaan uit 3 delen. Ook deze wordt altijd in een A-vorm neergezet voor de stevigheid. De driedelige ladder heeft 3 delen, waardoor die een hogere hoogte kan bereiken dan een tweedelige ladder.

Telescoopladder: die is de nieuwste en meest innovatieve ladder op de markt. Deze ladder staat bekend om zijn multifunctionaliteiten. Er zijn vijf verschillende standen waarin de ladder geplaatst kan worden. Bijvoorbeeld in de: A-stand/vorm, rechte ladder, trap, muur- en steigerstand. Deze ladder bereikt een hoogte van 6,39 meter met maar liefst een opbergstand van 1,83 meter.

Ladder kopen

Nu je wat meer weet over de verschillende ladders. Wil je één ladder bestellen bij Rolsteiger.net? Zij hebben ruim aanbod ladders van zeer goede kwaliteit in een betaalbare prijsklasse. Voor meer informatie over werken in de bouw? Bekijk de volgende blogs.

Aanpassingen om het leven gemakkelijker te maken

Aanpassingen om het leven gemakkelijker te maken

Als je voor een korte tijd, of juist voor een langer termijn, wat minder mobiel bent of niet alles in huis zelf meer kan, is het goed mogelijk om aan de woning aanpassingen te doen die het leven wat makkelijker kunnen maken.

Als lopen een probleem is

Heel veel mensen hebben gedurende hun leven een periode waarin lopen even wat minder makkelijk gaat. De oorzaken hiervan kunnen divers zijn. Een breuk aan het been of in de heup bijvoorbeeld, kunnen ervoor zorgen dat je een langere periode minder mobiel bent. Pas dan merk je vaak hoe onhandig dit kan zijn in je huis. Dit is tenslotte ingericht op mensen die goed ter been zijn, en blijkt opeens een hele hoop hindernissen te herbergen.

Woon je gelijkvloers, dan is de grootste hindernis al weggenomen: de trap. Dit is vaak een bijna onneembare horde als je een been tijdelijk niet kunt gebruiken. Indien mogelijk, en als het ernaar uitziet dat de situatie wat langer gaat duren dan een paar weken, is de installatie van een traplift een optie. Is dit niet nodig, of niet mogelijk, dan kun je in je huis slimme aanpassingen doen die ervoor zorgen dat je in ieder geval zo min mogelijk de trap op en weer af moet.

Is dit tijdelijk echt onmogelijk, dan is het een idee om een bed in de woonkamer te plaatsen. Helaas is in de meeste huizen de badkamer ook boven, en zit er in dit geval niks anders op dan je tijdelijk bij de wasbak beneden te wassen. Zorg er ook voor dat je spullen die je dagelijks gebruikt beneden liggen, zoals kleding en toiletspulletjes. Het is even behelpen, maar voor een korte periode en met wat hulp valt dit gelukkig te overzien.

Kun je moeilijk staan of opstaan?

Als opstaan en/of staan in het algemeen een probleem is, dan is het goed om wederom te bekijken of dit van tijdelijke of blijvende aard is. Is het tijdelijk, dan kun je vaak met wat hulp van familie al een heel eind komen. Het is voor hen echter zwaar om je steeds weer opnieuw te helpen op te staan, en de kans is groot dat zij dit al snel gaan voelen in hun rug. Lijkt de situatie langer te duren of blijvend te zijn, dan is een tillift voor hen en jou een prettigere optie. Met de hulp van deze lift in combinatie met tilbanden word je steeds overeind geholpen, zonder dat het jou of anderen kracht hoeft te kosten. Een fijne oplossing voor iedereen.

waterbeheersing

Ook interessant: Sealsupply.nl

 

Beton ciré: de tijdloze trend in interieurontwerp

Interieurontwerp kent vele verschillende trends en hypes. Of het nu om kleur, materiaal of vormen gaat. Er zijn talloze mogelijkheden en combinaties. Sommige trends komen en gaan maar er zijn ook trends die tijdloos zijn. We lichten er een voor je uit.  

 

Beton ciré

Een begrip in interieurwereld is beton ciré, ook wel ‘het gepoetste beton’. Dit begrip vindt zijn oorsprong in Frankrijk. Het is een manier voor het afwerken van parket vloeren, meubels, ruimtes en werkbladen, kan op elk materiaal of oppervlak toegepast worden en wordt gebruikt voor veel verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de trap, de badkamer of de keuken. Maar ook kan deze betonlook een verrassend modern en eigentijds effect geven op als renovatie een oude woning. 

 

Deze betonlook geeft een robuust, sfeervol en puur effect. In een ruimte wordt rust gecreëerd. Een goede basis voor het verder invullen van de stijl in huis of kantoor. Het voordeel van deze trend is dat je flexibel blijft in het aanpassen van je stijl in huis, je zit niet vast aan je gekozen interieurstijl. En mocht je je nieuwe interieur na een jaar helemaal zat zijn, is deze betonlook een basis voor weer een compleet andere sfeer. De mogelijkheden zijn eindeloos.  

 

Deze trend kan zowel klein- als grootschalig toegepast worden. Van hele ruimtes, zoals de badkamer tot kleinere elementen als alleen de badkuip. 

 

Naast dat beton ciré er goed uitziet, is dit materiaal zeer sterk en goed te onderhouden. Er zijn bijvoorbeeld geen naden, groeven en verbindingen aanwezig waar vuil of schimmel in kan ontstaan en is dus goed schoon te maken. Het biedt weerstand tegen slijtage. Topkwaliteit dus. Of zoals ze op z’n Frans zouden zeggen: béton ciré qualité exceptionnelles!  

 

3D-bouwmodel – zorg dat u een voorsprong hebt in de architectuur- en bouwsector

De bouw- en ontwerpindustrie gaat niet langer over het plaatsen van stencils en pennen op papier en bakstenen en mortels op de fundering. De concurrentie is zwaar. Maar je kunt je tempo opvoeren met behulp van een 3D-bouwmodel.

De ontwerp- en constructie-industrie groeit snel. Om de concurrentie bij te houden is het essentieel om gebruik te maken van enkele innovatieve technologieën die geavanceerd zijn en u het gewenste resultaat kunnen bieden – meer klanten!

De nieuwste technologie om toegang te krijgen tot de traditionele werking van de bouwsector omvat een 3D-bouwmodel. De essentiële reden waarom dit systeem de eerste keuze is geworden van veel ontwikkelaars en architecten, is omdat het vooraf een raamwerk creëert en helpt om het hele productieproces naadloos te stroomlijnen.

 

Maar wat is een 3D-modelbouw?

Een 3D-modelafbeelding is in feite een geautomatiseerde visuele weergave van het bouwproject dat een ingenieur of een architecten- en bouwbedrijf wil ontwikkelen. Het geeft u een uitgebreid overzicht van alle componenten die bij het bouwwerk en zijn omgeving horen.

Stel bijvoorbeeld dat een architectenbureau aan een wooncomplex moet werken; een 3D-bouwmodel zou vooraf visuele toegang geven tot het volgende:

* Informatie over hoe het geometrisch gaat vormgeven
* De textuur die erop wordt toegepast
* De tinten en verven die het uiteindelijk zijn uiterlijk zullen geven
* En tot slot hoe de omgeving zich zal vormen

In eenvoudiger bewoordingen kan deze software u helpen uw idee om te zetten in een virtuele realiteit. En het helpt absoluut om onmiddellijk een “ja” of een “nee” van de klant te krijgen in plaats van te zomen en te hawnen dat ze weken zullen doen op de papieren straten die u hebt gebouwd.

Welk type structuren kunnen ermee worden gebouwd?

Dit kunnen zijn:

* Een commercieel complex
* Woningbouw
* Educatieve of religieuze instellingen
* Of industriële gebouwen

Een vooraf geconstrueerde afbeelding kan ook helpen bij het bepalen van de stijl of techniek die moet worden gevolgd of gebruikt bij het starten van productiewerk. Productiewerk is een heel oppervlakkig begrip. Je kan het onder andere denken aan bedrijfsinrichting, maar er zijn ook andere zaken die aan het licht komen. Als een vooraf geconstrueerde afbeelding niet werkt, wordt het voor alle betrokken partijen gemakkelijker om een ​​alternatief te kiezen dat ook haalbaar en uitvoerbaar is.

Sommige van deze software worden geleverd met bestaande modellen die hier en daar een beetje kunnen worden aangepast om het de look en het ontwerp te geven die u wenst. U hoeft dus niet langer veel moeite en tijd te besteden aan het maken en opnieuw maken van iets helemaal opnieuw.

Vijf basisstappen voor het bouwen van modelspoorwegen

Het selecteren van de hobby van het bouwen van modelspoorbanen is een van de betere keuzes die iedereen kan maken voor het gebruik van hun tijd. Vergis je niet, dit is geen hobby die alleen voor gepensioneerden met voldoende tijd op handen is. In feite is modelspoorbaan door de jaren heen gestegen tot zo’n hoge populariteit, dat mensen uit alle geledingen van het leven, geslacht en leeftijd, zich hebben verbonden aan deze geweldige hobby.

Niet alleen biedt deze hobby zijn deelnemers een uitlaatklep om hun creatieve talenten te demonstreren, het kan je mogelijk ook laten onderdompelen in een verleden tijdperk, rijk aan historische feiten. Modelbaan is een hobby die ook gezinnen bij elkaar kan brengen, waarbij elk lid deelneemt aan de planning en bouw van hun modelbaanlay-outs. Met alle verschillende aspecten die betrokken zijn bij het worden van een modelspoorder, wordt tijd iets dat de meeste enthousiastelingen uit het oog verliezen tijdens het werken met deze unieke hobby, en gezien alle moeilijke uitdagingen waarmee we in ons dagelijks leven worden geconfronteerd, de therapeutische waarde die deze hobby biedt is onmisbaar.

Bij het beginnen met modelspoorbaan is het het beste om bij elke nieuwe onderneming te schetsen wat de basisvereisten zijn en de volgende stappen zouden u moeten helpen:

1. De eerste en belangrijkste kwestie om de financiën te overwegen die u beschikbaar hebt om u aan deze onderneming te binden. Modelbaan is niet zonder kosten en kan behoorlijk prijzig worden. Het goede nieuws is dat je heel bescheiden en op elk niveau kunt beginnen en geleidelijk aan je treincollectie en lay-out kunt uitbreiden zoals je je kunt veroorloven.

2. Nadat u hebt bepaald wat uw initiële opstartkosten zullen zijn, is de volgende stap om te beslissen welke schaal en meter u wilt gebruiken. Als u nieuw bent in het bouwen van modelspoorwegen, kan de kwestie van schaal en spoorbreedte iets eenvoudiger worden gemaakt door eenvoudigweg precies te weten wat deze twee termen betekenen.

Schaal: de eenvoudigste manier om schaal te beschrijven is het vergelijkbare verschil in grootte van de modelspoorbaan ten opzichte van het overeenkomstige prototype op ware grootte. De HO-modeltrein is bijvoorbeeld 1/60 van de grootte van zijn echte tegenhanger.

Spoor: Simpel gezegd, spoorwijdte is de afstand of meting tussen de twee buitenrails van het spoor bij verwijzing naar modeltreinen. De meting wordt genomen vanuit het midden van de twee buitenrails bij speelgoedmodeltreinen.

3. De volgende stap in het proces is om daadwerkelijk te kiezen uit welke modelschaaltrein u aan uw spoorweg toevoegt, en u kunt uit verschillende kiezen. Bij uw keuze wordt rekening gehouden met een aantal factoren, waarvan de meeste verband houden met het budget en de hoeveelheid ruimte die u beschikbaar hebt voor uw lay-out.

Modelbouwpakketten bouwen

Het bouwen van modelsets is een unieke en leuke manier om je enthousiasme voor auto’s, treinen, boten en andere geweldige machines te uiten. Het is voor iedereen met verschillende moeilijkheidsgraden en complexiteit. Als u overweegt een nieuwe hobby te proberen, overweeg dan modelkits en kijk naar de verschillende opties die beschikbaar zijn voor het bouwen van uw replicamodel naar keuze.

Veel mensen realiseren het zich niet, maar de wereld van modelsets is vrij groot. Veel mensen beginnen deze hobby bijvoorbeeld door een paar modellen te kiezen en te bouwen. Veel mensen kiezen er echter voor om complete sets te verzamelen en zelfs hun modellen als kunstwerken weer te geven.

Er zijn vaak gemeenschappen van verzamelaars en bouwers die ideeën, foto’s en informatie over de wereld van modelbouw delen. Je kunt veel van deze communities lokaal vinden of door op internet te zoeken naar webforums en speciale websites.

Naast deze voordelen is het bouwen van modelsets een uitstekende manier om stress te verlichten. Zoveel mensen komen thuis van een zware dag op het werk of staan ​​voor veel uitdagingen in het leven en hebben een ontsnapping nodig. Het bouwen van modelauto’s is een uitzonderlijke manier om dit te bereiken. Door jezelf gedetailleerde en uitdagende hobbyprojecten te geven, kun je de problemen van het leven gemakkelijk vergeten.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby of gewoon geïnteresseerd bent in het vinden van iets nieuws om wat stress weg te nemen, dit kan een geweldige hobby zijn. U kunt allerlei dingen over modelauto’s leren door online te gaan en te zoeken naar meer informatie. Online vindt u informatie over de soorten modelauto’s die u kunt bouwen, verzamelaarssets en technieken om geavanceerde modellen te bouwen.

Maak je echter geen zorgen, je hoeft geen professional te zijn om te beginnen. Er zijn eenvoudige modellen die u zullen helpen vertrouwen op te bouwen en een fundamenteel begrip te ontwikkelen van het bouwen van modelbouwpakketten.